top of page

OVER 4XL

SUPERSIZE YOUR IDEA

4XL is een full service advies- en communicatiebureau met meer dan 15 jaar ervaring. Strategie en creativiteit vloeien er naadloos in elkaar over. Waar denken en doen elkaar versterken en we steeds de ‘extra mile’ gaan voor onze klanten. Of het nu voor een digitaal, strategisch of creatief project gaat of één omvattend project. Je hebt steeds een vast aanspreekpunt en het juiste team van experts. Supersize your idea is ons motto: we willen jouw ideeën helpen uitgroeien tot tastbare en meetbare resultaten.

Volg onze strategische, creatieve en digitale ideeën op

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Strategie

STRATEGIE

Alles start met een goed plan. Daarom denken we graag mee hoe we jouw ideeën en doelen kunnen realiseren. Die zetten we om naar een sterke strategie, gekoppeld aan een concreet marketing- en communicatieplan. Meetbaar, transparant en zinvol. Geen idee zonder reden.

CREATIE

De trefzekerheid en impact van een boodschap worden bepaald door twee elementen: wat je vertelt en hoe je dit vertelt. Vorm en inhoud dus. In nauwe samenwerking ontwikkelen we een ijzersterk creatief concept dat jouw boodschap perfect vat en overbrengt naar de juiste doelgroepen.

Creatie
Implementatie

IMPLEMENTATIE

Van theorie naar praktijk. Wanneer de strategie en het concept vastliggen, volgt  de tactiek. 4XL creëert, bewaakt en produceert. Met een brok ervaring in print, radio, televisie, sociale media, direct mail, advertising en evenementen ontwikkelen we de juiste acties voor de juiste communicatiekanalen.

EVALUATIE

Meten is weten. De resultaten van ons werk worden voortdurend opgevolgd en samen met jou geëvalueerd. Zo zijn we zeker dat jouw – en ook onze – doelstellingen op het einde van de rit gehaald worden. 4XL meet, toetst en stuurt bij waar nodig.

Evaluatie
bottom of page