top of page

DIENSTEN

360 graden

STRATEGIE EN CREATIVITEIT

Strategie en creativiteit vloeien bij 4XL naadloos in elkaar over. Waar denken en doen elkaar versterken en we steeds de ‘extra mile’ gaan voor onze klanten. Of het nu voor een digitaal, strategisch of creatief project gaat of één omvattend project. 

Strategie

STRATEGIE

“Pas wanneer we weten waar we staan en welke richting we willen uitgaan, is het zinvol om na te denken over hoe we er kunnen geraken”. Deze wijze uitspraak van Abraham Lincoln houdt ook vandaag nog steeds een sterke waarheid in.
 

Bij 4XL zijn we er dan ook van overtuigd dat grondige reflectie en een stevige strategie de basis vormen van elke efficiënte communicatie-uiting

Logo 4XL

HUISSTIJL & BRANDING

Mensen kiezen voor merken zoals ze vrienden kiezen: op basis van persoonlijkheid en identificatie. Alleen wie in een oogopslag herkenbaar is én een blijvende indruk nalaat, onderscheidt zich van de concurrentie. Een duidelijke merkidentiteit is dus een must. 

 

concept

CONCEPT & CREATIE

Onderbouwde en sprekende creatie is de essentie van de boodschap.
Creativiteit doet mensen immers opkijken en verrast ze. Geen creativiteit voor onszelf of voor de creativiteit dus, maar impactvolle creatie die uw doelpubliek ook echt bereikt. En hierbij zorgen we voor creatie die enkel en alleen aan uw merk kan worden toegewezen. Onze creatie spreekt niet alleen aan... ze is ook sprekend.

Online communicatie

WEBSITE & ONLINE COMMUNICATIE

Online aanwezigheid is vandaag de dag net zo belangrijk geworden als je fysieke vestiging. Een website of webshop die aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk  en vindbaar is, is daarom ook onontbeerlijk. Het doel? Leads genereren, zowel online als fysiek. En deze leads opvolgen.

 

Bij 4XL steken we onze koppen bij elkaar, waarbij we vanuit jouw verhaal en op basis van onze specialisaties de mogelijkheden bekijken. 

Volg onze strategische, creatieve en digitale ideeën op

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Social Media

SOCIALE MEDIA & STORYTELLING

Storytelling geeft een ziel aan jouw communicatie. Het maakt van een merk een verhaal. Een verhaal spreekt stukken meer tot de verbeelding dan droge feiten, want mensen zijn geïnteresseerd in mensen. Verhalen raken ons emotioneel, waardoor we ons betrokken voelen en ze willen delen.

 

Authenticiteit is de sleutel: echte verhalen over echte mensen die betekenis hebben in echte levens. 4XL helpt je je publiek ook echt te binden aan je merk en een community te creëren.

Grafisch Ontwerp

GRAFISCH ONTWERP

Design is functioneel, al mag het ontwerp mooi zijn. Toch is esthetiek niet de prioriteit. Een ontwerp moet vooral werken om je boodschap over te brengen naar de doelgroep. 

Creaties

ILLUSTRATIES & ANIMATIES

Een beeld zegt zoveel meer dan woorden. Bovendien kan je je verhaal veel sterker overbrengen en verduidelijken via creatieve illustraties en animaties. Blaas dus leven in je video's met dynamische animaties.

bottom of page