top of page

NIEUWS

DE LAATSTE 4XL NIEUWTJES

Schets_logo_4xl.png

 VERNIEUWDE WEBSITES BEVOLKINGSONDERZOEKEN

 

In opdracht van het CvKO en het Agentschap Zorg en Gezondheid ontwikkelde 4XL de geheel nieuwe websites voor de Bevolkingsonderzoeken Borstkanker, Baarmoederhalskanker, Dikkedarmkanker en Aangeboren Aandoeningen.


Als uitgangspunt werd vertrokken vanuit de toegankelijkheid van de websites. Door het gebruik van diverse functionaliteiten, zoals o.a. een voorleesfunctie en contrastinstellingen, wordt ervoor gezorgd dat de informatie voor iedereen raadpleegbaar is. Bovendien wordt er gewerkt met herkenbare beelden van de doelgroep, quotes, testimonials en illustraties. Dit alles om drempelverlagend te werken, en ervoor te zorgen dat het geheel overzichtelijk en behapbaar blijft voor elke bezoeker.
 
Neem gerust een kijkje op www.bevolkingsonderzoek.be, en ontdek onze nieuwste realisatie in Drupal 9.

COMMUNICATIEAANBEVELINGEN EN -RICHTLIJNEN VOOR INTERREG

Voor Interreg werkten wij een aantal communicatierichtlijnen uit ter ondersteuning rond de Interreg-projecten, zodat zij gestroomlijnd kunnen communiceren vanuit de verschillende projecten.

Interreg is een financieringsprogramma van de Europese Unie dat ongelijkheden tussen regio's aanpakt en grensoverschrijdende samenwerking aanmoedigt.

Het is de duidelijke ambitie van Interreg EMR om de communicatie vanuit de projecten verder te versterken en op een bepaald niveau te brengen. Het programma wil de project- verantwoordelijke hierin maximaal ondersteunen door het geven van richtlijnen en aanbevelingen enerzijds en anderzijds door templates ter beschikking te stellen die de ontwikkeling van de communicatieproducten helpen faciliteren. 

interreg.png
website_4XL.jpg

DE NIEUWE 4XL WEBSITE

Onze website steekt sinds kort in een nieuw jasje. Zo krijg je snel een beter idee van wat 4XL allemaal voor jou kan betekenen. Bekijk zeker onze portfoliopagina voor onze recente realisaties.

Meer weten over onze activiteiten? Volg ons op

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Laat hier je gegevens achter, en wij contacteren je zo snel mogelijk.

bottom of page