top of page

NIEUWS

DE LAATSTE 4XL NIEUWTJES

Logo 4XL

WE ZOEKEN EEN DIGITAL MARKETEER

 

Je wordt een gewaardeerde collega binnen ons team en de go-to persoon voor online marketing voor onze klanten. Jouw rol omvat verschillende aspecten:

 

  • Het vertalen van marketingstrategieën naar effectieve social media- of zoekcampagnes, met als doel het creëren van bewustzijn, het genereren van websiteverkeer en het omzetten van bezoekers naar leads en klanten. 

  • Actief meedenken over strategieën voor bepaalde klanten om hen te helpen hun ambities te realiseren. Samen bepalen we welke kanalen het meest effectief zijn en zetten we jouw denkwerk om in praktijk. Daarnaast krijg je ook toegang tot hun CRM-systeem om inzicht te krijgen in de huidige ROI.

  • Het continu volgen van nieuwe advertentiemogelijkheden binnen bestaande kanalen en als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuw kanaal opkomt. Het is belangrijk dat je kritisch genoeg bent om te weten dat "nieuw" niet altijd "relevant" betekent voor onze klanten.

Bekijk de volledige vacature hier

CONFEDERATIE BOUW LIMBURG WORDT EMBUILD LIMBURG

Embuild Limburg bekommert zich al vele decennia om al wat reilt en zeilt in en rond de bouwsector in haar regio. Kennis, innovatie, toekomst. Dat is waar Embuild Limburg voor staat en wat ze uitdraagt in haar activiteiten en opleidingen. Voor de overgang van Confederatie Bouw Limburg naar Embuild Limburg werden een reeks animaties gemaakt om de rebranding in de kijker te zetten.

Confederatie bouw Limburg

MARC HERREMANS ROEPT OP OM DEEL TE NEMEN AAN HET BEVOLKINGSONDERZOEK DIKKEDARMKANKER

Voor de nieuwe campagne van het Bevolkingsonderzoek Dikkedarmkanker werd Marc Herremans gekozen als ambassadeur om de mensen op te roepen om deel te nemen aan het onderzoek. Klik hier voor meer info.

Communicatie
Marketing
Advies

 VERNIEUWDE WEBSITES BEVOLKINGSONDERZOEKEN

 

In opdracht van het CvKO en het Agentschap Zorg en Gezondheid ontwikkelde 4XL de geheel nieuwe websites voor de Bevolkingsonderzoeken Borstkanker, Baarmoederhalskanker, Dikkedarmkanker en Aangeboren Aandoeningen.


Als uitgangspunt werd vertrokken vanuit de toegankelijkheid van de websites. Door het gebruik van diverse functionaliteiten, zoals o.a. een voorleesfunctie en contrastinstellingen, wordt ervoor gezorgd dat de informatie voor iedereen raadpleegbaar is. Bovendien wordt er gewerkt met herkenbare beelden van de doelgroep, quotes, testimonials en illustraties. Dit alles om drempelverlagend te werken, en ervoor te zorgen dat het geheel overzichtelijk en behapbaar blijft voor elke bezoeker.
 
Neem gerust een kijkje op www.bevolkingsonderzoek.be, en ontdek onze nieuwste realisatie in Drupal 9.

Borstkanker

Meer weten over onze activiteiten? Volg ons op

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Laat hier je gegevens achter, en wij contacteren je zo snel mogelijk.

bottom of page